Inschrijven voor de Snuistermarkt

Hieronder vind je al de informatie die je nodig hebt om je in te schrijven voor de Snuistermarkt op zondag 15 september 2024.

Voor wie?

De markt voor creatieve kooplieden en enthousiaste ambachtslui!

In het decor van historische gevels en ruisende lindebomen wordt er al 1000 jaar gemarkt op de pittoreske trechtervormige markt van Geertruidenberg. Ooit een bloeiend handelscentrum en nog steeds bruist er volop creativiteit achter de gevels, tussen het gebladerte en ook op de vele kinderkopjes die het marktplein rijk is.

Rondje den Berg is al 33 jaar een begrip in de gemeente en de wijde omtrek. Een unieke mix tussen een hoogwaardig straattheaterprogramma voor het hele gezin en een knusse markt vol creativiteit, brocante/vintage en kunst.

En snuisteren kun je zeker op onze Snuistermarkt op zondag 15 september 2024. Snuffel langs brocanteurs en creatieve makers op de stoep in de schaduw van statige marktpanden en neus door vele kunstwerken van lokale kunstenaars in de lommerrijke Brandestraat. En geniet ondertussen natuurlijk van het (inter)nationale straattheaterprogramma midden op het Marktplein. 

Ben jij dus de creatieve kaartenmaker of de platenverzamelaar op zoek naar publiek en wil jij je presenteren op onze knusse markt in een historisch kader? Meld je dan aan als geïnteresseerd via het formulier onderaan deze pagina.

Wat zijn de kosten?

Een kraam van 4 meter breed kost €55. Een halve kraam huren kan ook, deze kost €35. Prijzen zijn inclusief BTW.

FAQ

Hoe groot is de kraam?
Een kraam is 4 meter breed en ongeveer een meter diep en heeft een dakje.

Kan ik naast iemand staan die ik ken?
Dit kan zeker en is natuurlijk ook gezellig. Zet het in jouw aanmelding en we houden er rekening mee.

Mag ik een workshop/activiteit aanbieden tijdens de markt?
Leuk! Laat ons weten wat je van plan bent en we bekijken hoe we het kunnen inplannen op de markt.

Kan ik mijn eetstalletje ook aanmelden?

Natuurlijk zijn er tal van gezellige horeca gelegenheden op en rond de markt. Maar we nodigen ook graag een (zeer select) aantal sfeervolle eetstandjes uit op deze dag om het feest compleet te maken.

Geïnteresseerd om met bijvoorbeeld jouw poffertjes-caravan of boterham-bakfiets aanwezig te zijn op het Rondje? Stuur ons een mailtje en we voorzien je van de nodige informatie. Ook voor andere vragen kun je ons ook mailen: snuistermarkt(@)rondjedenberg.nl

We zullen tijdig een selectie maken van al de inzendingen en dan contact opnemen om zaken verder af te stemmen.

LET WEL: de eetstalletjes zullen niet tussen de kramen op de Snuistermarkt geplaatst worden maar op het marktplein bij het straattheaterprogramma.

Regels

Aanmeldingen ondergaan een selectieproces om een gevarieerd en hoogwaardig aanbod te waarborgen. Voor het aanvragen van elektriciteit, gelieve het formulier in te vullen en specifiek aan te geven welke apparaten je wenst aan te sluiten en hun respectievelijke wattage.

De sluitingsdatum

Inschrijven kan t/m 16 juni 2024. Je hoort uiterlijk een paar dagen na sluiting of je kunt deelnemen.

ps: Gedurende het jaar worden de e-mails wekelijks gelezen en beantwoord. In de aanloop naar de markt bekijken we ze dagelijks. Het kan daarom iets langer duren voordat je een reactie ontvangt. Controleer ook je spam-map voor een mogelijke reactie!

Aanmeldformulier 

Kopieer onderstaande vragen en plak ze in een mail met je antwoorden naar:
snuistermarkt(@)rondjedenberg.nl Stuur geen Word bestand als bijlage.


Naam:
Naam label/bedrijf/merk:

Email:

Telefoonnummer:

(Factuur)adres:

Postcode+plaats:

Categorie: Brocante/grafisch/handgemaakt/vintage/streekproduct/anders

indien anders, omschrijf:

Website:

Instagram:

Facebook: 

Schrijf een korte promotie tekst over wat je gaat verkopen in jouw kraam. Een tekst van 3-5 regels is genoeg. 

…..


Voeg ook 3 stuks beeldmateriaal toe van goede kwaliteit en een duidelijke benaming.


Aanmeldingen ondergaan een selectieproces om een gevarieerd en hoogwaardig aanbod te waarborgen. Voor het aanvragen van elektriciteit, gelieve het formulier in te vullen en specifiek aan te geven welke apparaten je wenst aan te sluiten en hun respectievelijke wattage.

Heb je stroom nodig?

Voor welke apparatuur? Hoeveel stroom gebruikt elk apparaat?

Heb je opmerkingen, specifieke wensen?

Door het versturen van een aanmeldformulier ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden? (je vindt ze op de bladzijde bij aanmelding, onderaan)